We help the world growing since 2013

Lean numera o lo'o fa'amoemoe e avea ma ta'iala fou tau atina'e o le gaosiga atamai

O le vaega pito i lalo o le "lean manufacturing based on 5g + industryal Internet", le vaega autu o tekinolosi ma mea fou o le 2021 lalolagi Intelligent Manufacturing Conference, na faia i Nanjing i le aso 9.Na talitonu le au atamamai ma le aufaipisinisi e faapea o le lean digitization ua faatelevaveina ai le saoasaoa o suiga atamai tau pisinisi ma ua faamoemoe e avea ma se tasi o itu fou o le atinaʻeina o gaosiga atamai i le lumanaʻi.

O le atinaʻeina o gaosiga atamai e fesoʻotaʻi ma le lumanaʻi mamanu o le gaosiga o gaosiga o le lalolagi.E faia se sao taua i le faʻamalosia o le faʻavae o le tamaoaiga moni, fausiaina o se faiga faʻaonaponei faʻaonaponei ma le faʻaalia o pisinisi faʻalauiloa.O Ye Meng, le faatonu o le vaega o gaosiga atamai o le vaega muamua o meafaigaluega a le Matagaluega o alamanuia ma faamatalaga faatekonolosi, fai mai i lana saunoaga o le lean production o se tasi lea o manatu sili ona taua o le pulega ma auala tau pulega i totonu o fale gaosi oloa, e fai ma sui o le faʻalapotopotoga o gaosiga maualuga. ma le faiga o le gaosiga, ma o le autu autu ma le faavae mo le atinae o le gaosiga atamai.

O Wang Hongyan, o le na faavaeina le China Manufacturing International Forum ma le taʻitaʻifono o le vaega o Aiborui, e talitonu o manatu ma metotia masani e mafai ai e pisinisi masani ona faʻaitiitia le tau ma faʻateleina le lelei o faʻatauga ma faʻalauteleina le maketi i le faʻaopoopoga, ae mafai e tekinolosi faʻatekinolosi ona faʻamalosia ma faʻamaonia taunuʻuga. taimi, ma Jingyi numera o le a faatelevaveina le suiga atamai o pisinisi.

Wuhu Xinxing Cast Pipe Co., Ltd. na amata suiga fa'afuainumera laititi ia Setema 2020 ma utaina le pusa fa'ata'ita'i fa'akomepiuta o le pulega fa'aletonu i luga o le laina gaosiga muamua.I le na o le tolu masina, na ausia ai le sini o le faʻaitiitia o le taimi atoa o le tali atu o anomaly ma faʻaleleia atili le lelei o le pulega.Shan Zhongde, aʻoaʻoga a le Chinese Academy of engineering ma le Peresetene o le Nanjing University of Aeronautics and Astronautics, fai mai e ala i lenei mataupu, e mafai ona maua ai o le faʻamoemoe ma le manatu o le gaosiga o le gaosiga ma le gaosiga atamai e tutusa.Ina ia maua avanoa o se taamilosaga fou o suiga faasaienisi ma faatekinolosi ma toefuataiga o alamanuia, faoa faamalosi le maualuga o le tauvaga i le lumanai ma faalolotoina le itu tuʻuina atu le toe fuataʻiina, o loʻo i ai se manaʻoga faʻanatinati e tuʻufaʻatasia le gaosiga o le gaosiga ma le gaosiga atamai ma faʻalauteleina i luga ole laiga.

Li Bacon, aʻoaʻoga a le Saina Academy o inisinia ma le taʻitaʻifono o le atunuʻu atamai gaosiga komiti tomai faapitoa, talitonu o le lean digitization ua avea ma se itu fou mo le atinae o gaosiga atamai ma o le a tuuina atu le lagolago malosi mo le atinae maualalo-carbon o pisinisi gaosi a Saina. .

I le taimi o le fono, na faalauiloa ai le pepa paʻepaʻe e uiga i le numera numera o pisinisi gaosi oloa a Saina.O le pepa paʻepaʻe na saunia e Saina Inisetiute o tulaga faʻatekonolosi faakomepiuta faʻatasi ma le Tianjin Aiborui Technology Development Co., Ltd. Han Li, faʻatonu o le Application Technology Research Office o le Initaneti o mea suʻesuʻe nofoaga autu a Saina Institute o tulaga faʻatekonolosi faaeletonika, fai mai. o le a fa'atupula'ia le sao taua i luga o le auala mai le gaosiga i le gaosiga atamai.O le pepa paʻepaʻe o loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga numera ma taunuʻuga o atinaʻe gaosiga ma molimauina le faʻatupulaia o pisinisi gaosi oloa a Saina.


Taimi meli: Tes-20-2021