We help the world growing since 2013

Polyurethane Insulation Mea Meafaigaluega E Eseesega o Galuega

Polyurethane insulation mea faigaluegao loʻo faʻaaogaina lautele i le fanua o le faʻapipiʻiina o fale ma le susu, o se tasi lea o oloa faʻasaoina malosi i le maketi.Fa'afaigofie ona fa'apipi'i, fa'amaliega lelei, fa'asaoina o le malosi ma le puipuiga o le si'osi'omaga.E fetaui foi lea ma le tulaga tau atinae o le ola maualalo o le kaponi i totonu o le atunuu.Polyurethane insulation mea faigaluega e masani ona faʻaaogaina mo le puipui puipui fafo, ma e iai ni galuega eseese.

QQ fa'asinomaga 20171107091825

1. E mafai ona faʻaleleia lelei le faʻaogaina o le fale, ae o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le polyurethane composite board e laʻititi lava.
2. Fa'apipi'i laupapa fa'aputu polyurethane e fa'aleleia atili ai le susu o puipui.O le pito i totonu o loʻo i ai se vaega o le ea e taofia ai le faʻafefe, aʻo le pito i fafo e le manaʻomia se faʻamau.E puipuia ai le faʻamalama faʻapipiʻi mai le susu, ma o le faʻapipiʻiina o fafo e faʻateleina ai le vevela o le puipui ma faʻaleleia ai le faʻaogaina o le puipui.
3. O le itu i matu o loʻo i ai manaʻoga maualuga mo le vevela vevela i le taumalulu.O le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi vevela polyurethane e mafai ona faʻamalieina manaʻoga faʻasaoina o le malosi o le itu i Matu, ma faʻaleleia le faʻamautuina o le mafanafana ma le mafanafana o le siosiomaga ola.
4. Talu ai o puipui i totonu o se fale e tele le malosi o le vevela, o le faʻapipiʻiina o le insulation i fafo o puipui e mafai ona faʻaitiitia ai suiga o le vevela i totonu.Afai e mautu le vevela o le potu, o le a sefe le malosi.I le tau mafanafana, o le faʻamaʻiina o fafo e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le susulu o le la.Mafanafana i le taumalulu ma malulu i le taumafanafana e faʻaleleia atili ai le siosiomaga ile vevela potu.


Taimi meli: Aukuso-26-2022